Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
champignons in bierbeslag met koude knoflooksaus
steak tartaar met ei, truffelmayonaise en toast
huisgemaakte kreeftensoep met rivierkreeftjes en room
proeferij bestaande uit zalmtartaar, gefrituurde garnalen en kort aangebakken tonijn
kort aangebakken zalm met paprika en ui geserveerd met tortilla’s zure room en guacamole
eendenborst afgelakt met sinaasappelglazuur geglaceerde wortels en gekruide aardappelparten
duo van zwijn en hert geserveerd met cherry-champignonsaus, stoofpeertjes en sugarsnaps
taco’s gevuld met vega gehakt, bonen, mais, ui, paprika en jalapeno pepers geserveerd met kaas, zure room en ijsbergsla
klassieke Amerikaanse cheesecake met vanille ijs en slagroom
Amerikaanse koffie kruimelcake geserveerd met mokka ijs en slagroom
traditionele Italiaanse tiramisu met vanille ijs en slagroom
stoofpeertjes trifle met stukjes brownie, kaneel mascarpone kaneelroom en kaneel ijs
RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)