Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Bruschetta met rosbief en truffelmayo
Runder carpaccio met ruccola, parmezaanse kaas en pesto (truffelmayo 13 euro)
Salade met serranoham, burrata en pistache pesto
Tostada met gerookte zalm en jalapeno crème
Salade met gerookte zalm
Mosterdsoep met beenham
Stevige bonen soep
First class giant ribeye 600gram
Victoriabaars filet met sugar snaps en garnalen risotto
Lams stoofpotje met rijst
Lamsburger op een bun (rucola, aioli, rode uit, geitenkaas) met friet
Wrap met piri piri pulled chicken en daarbij rijst en een frisse komkommer- feta salade
Jalapenopepers gevuld met roomkaas.
Red velvet taart met mangoyoghurt ijs
Chocolate chip coockie cheescake met mokka hazelnoot ijs
Frambozen yoghurt taart met witte chocolade ijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE