Over ribhouse

Mexicaanse week

 

Komt u ook een gezellig feestje met ons vieren in Mexikaanse sferen? Onze cowboys and cowgirls zijn naar het zonnige zuiden afgereisd om de koude dagen te ontvluchten! U kunt gezellig genieten van het tropische sfeertje en gerechtjes kiezen van onze Mexicaanse kaart! Hasta la vista? Wij zien u graag!

Duo Bamboozy

Wij zijn blij Duo Bamboozy weer te begroeten in Ribhouse Texas Epe. Zij brengen met gitaar vele country en westernmuziek ten gehore. Met veel eigen nummers en covers van diverse country-artiesten. Repertoire is American Folk!

Tafelgoochelaar Mitch

Onbegrijpelijk wat deze man kan! Goochelen op het hoogste niveau. Pas op voor uw spullen voor u het weet bent u uw horloge kwijt!

Ballonkunstenaar Patrick

Ballonkunstenaar Patrick maakt niet alleen kleurrijke ballonsculpturen maar zijn stijlvolle ‘Balloon Art’ zul ook volwassen gasten verbazen! Kinderen lopen met de meest fantastische balloncreaties zeker iets om over na te praten!

Ballonkunstenaar Patrick behoort tot de absolute wereldtop van ballonartiesten.
Verwacht dus geen eenvoudige ballonhondjes en zwaarden, want wat Patrick maakt is echt kunst. Een ware ballonartiest dus..

Patrick is oa. Europees Kampioen Ballon Modelleren en winnaar van de Balloon Excellence Award, uitgereikt in Amerika.

Live-zanger Leon van der Meer

Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van “Unplugged” muziek, van country tot pop als specialiteit de evergreens van John Denver en James Taylor, Simon & Garfunkel en eigen repertoire.

4th of July

Independence DayIndependence Day is een een nationale feestdag ter viering van de onafhankelijkheid van de VS. Het verschilt weinig met onze gezellige Koningsdag waarbij parades, barbecues, picknicks, honkbalspelletjes en vuurwerk gehouden worden! Ook wij maken er een spektakel van tijdens ons weekend met o.a.entertainment, specials en ons team verkleed in personages van Elvis tot Mickey Mouse! Komt u ook?

Watch out for… Halloween

 

Heksen, spoken, spinnen, eten uit de ketel en volop entertainment.

 

Halloween bij Ribhouse Texas is terug!!

Wij willen jullie graag weer verwelkomen met dit typisch Amerikaans feest. With a trick and a treat!

Kom maar langs in the haunted house of Texas!

Reserveren is al mogelijk.

Tijdens Halloween is de maximale grote van een groep 10 personen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Maandag tot en met donderdag bent u van harte welkom met 11 personen of meer.

Neem een kijkje in onze fotogalerij als je durft…

 

Cowboy-Christmas

In december is het weer WINTER WONDERLAND bij Ribhouse Texas. Wij zijn kerstavond geopend vanaf 16.30 uur en beide kerstdagen geopend vanaf 14.00 uur. Reserveer op tijd want vol is vol!

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse