Over ribhouse
Agenda
Duo Bamboozy 16 oktober, 6 november, 27 november, 18 december 2021

Wij zijn blij Duo Bamboozy weer te begroeten in Ribhouse Texas Epe. Zij brengen met gitaar vele country en westernmuziek ten gehore. Met veel eigen nummers en covers van diverse country-artiesten. Repertoire is American Folk!

BEKIJK
Tafelgoochelaar Mitch

Onbegrijpelijk wat deze man kan! Goochelen op het hoogste niveau. Pas op voor uw spullen voor u het weet bent u uw horloge kwijt!

BEKIJK
Ballonkunstenaar Patrick 5 december 2021

Ballonkunstenaar Patrick maakt niet alleen kleurrijke ballonsculpturen maar zijn stijlvolle 'Balloon Art' zul ook volwassen gasten verbazen! Kinderen lopen met de meest fantastische balloncreaties zeker iets om over na te praten! Ballonkunstenaar Patrick behoort tot de absolute wereldtop van ballonartiesten. Verwacht dus geen eenvoudige ballonhondjes en zwaarden, want wat Patrick maakt is...

BEKIJK
Live-zanger Leon van der Meer

Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van "Unplugged" muziek, van country tot pop als specialiteit de evergreens van John Denver en James Taylor, Simon & Garfunkel en eigen repertoire.

BEKIJK
Watch out for… Halloween We are back in 2022!

Tot onze spijt delen wij u mede  dat Halloween ook dit jaar niet doorgaat in Epe. Wij kunnen helaas niet voldoen aan de verwachting van de gast om er een mooi feest van te maken. Wij hopen op uw begrip en gaan er vanuit volgend jaar weer volop te kunnen...

BEKIJK
Cowboy-Christmas Vanaf 1 december 2021

In december is het weer WINTER WONDERLAND bij Ribhouse Texas. Wij zijn kerstavond geopend vanaf 16.00 uur en beide kerstdagen geopend vanaf 14.00 uur. Reserveer op tijd want vol is vol!

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse