Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOMESTYLE 12.9

Rundercarpaccio met basilicum-pesto, Old Amsterdam-kaas, zongedroogde tomaat, geroosterde pitjes en mesclun sla

LITTLE NACHOS 8.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas, met salsa en zure room

NACHO'S AL PASTOR 11.50

Tortillachips met geroosterde stukjes varkensvlees, kaas, guacamole, zure room, koriander, salsa, tomaat, ananas, jalapenos en ui

TAJIN SHRIMP FAJITA SALAD 11.50

Salade met Mexicaans gemarineerde gamba’s, little gem, avocado, mais, ui, paprika, krokante tortilla en koriander-limoendressing

LOUISIANA SEAFOOD CHOWDER 9.25

Krokante broodbol gevuld met een romige soep van Zwaardvis en gamba’s

HOOFDGERECHTEN
DOUBLE TROUBLE BURGER 21.50

Dubble cheesy smashburger met tomaat, sla, pickle- en tomato- relish, bacon en American mosterdsaus. met curly fries

BUTTER CHICKEN 23.50

Malse stukjes kipfile in Indiase curry met tomaat, knoflook, ui, koriander, rijst en flatbread

PORTUGUESE HALIBUT 31.50

Op de huid gebakken heilbotfilet met piripiri saus, bulgur, dubbel gedopte tuinboontjes sjalot en amandel

DESSERT
BISCOFF BLONDIE 9.50

Zusje van de brownie maar nu met speculoos, witte chocolade en hazelnoot, geserveerd met stroopwafel room ijs

ESPRESSO MARTINI CHEESECAKE 9.50

Baked coffee-cheesecake met karamel-room ijs

STICKY TOFFEE PIE 9.50

Smeurige cake met dadels, kardemom en sinaasappel overgoten met toffeesaus geserveerd met bourbon vanille ijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse