Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 12.25

Rundercarpaccio met mierikswortel aioli, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pittenmix en rucola

BUFFALO CHICKEN NACHOS 11.5

Warme tortillachips met spicy kipfilet, cheddar, guacamole, jalapeno-ranchsaus, tomaat en koriander

DUCK REVEAL 11.95

Gebakken eendenborst met rode koolsalade, sinaasappeldressing en pompoenpuree

LITTLE NACHOS 6.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas

BAJA FISH TACO 11.75

Tortilla met gekruide stukjes kabeljauw, purple salad, avocado, koriander, gepekelde chillies en limoensalsa

SOUP
FOREST MUSHROOM VELOUTE 7.5

Paddenstoelensoep met zuurdesem croutons en hazelnotengremolata

HOOFDGERECHTEN
HUNTERS FAVORITE STEW 20.75

Wildstoofpotje met pastinaakpuree, rode kool en cranberries

SHERIFF'S SPECIAL 26.5

Biologische hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen parelcouscous, rode wijnsaus en pompoenpuree

CATCH OF THE DAY 23.5

Op de huid gebakken biologische kabeljauwfilet met wilde spinazie, winterpeen, salsa romesco en amandel

BEYOND BURGER 17.5

Plantaardige burger tussen een groen brioche broodje met Romeinse sla, zoetzure rode ui, smokey chimichurri, avocadocitroenmayonaise en gefrituurde onionrings met zoete aardappelfrites

DESSERT
WAGONWHEEL BROWNIE 9.25

Chocolade brownie met marshmallows, framboos, wagonwheel cookies en bourbon-vanille-ijs

PORNSTAR MARTINI CHEESECAKE 9.25

Passievruchten-vodka cheesecake met bosvruchten sorbetijs

RED VELVET CAKE 9.25

Red Velvet Cake met aardbeiensaus en yoghurtijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse