Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.00

Huisgemarineerde rundercarpaccio met olijventapenade, kappertjes, Dijon mosterdsaus, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

 

GLADIATOR FOOD 11.25

Geitenkaastaartje met parmaham en polenta

 

DUCK DYNASTY 9.50

Salade met gerookte eendenborst, gegrilde pompoen, walnoten en gojibes

 

FULLY LOADED BBQ CHICKEN NACHOS 8.95

Krokant gebakken tortillachips met kip, cheddar, rode ui, tomaat, zure room en avocado

 

CRISPY SPRING ROLL’S 9.50

Knapperige oosterse loempiaatjes gevuld met garnalen, groenten en noedels met wasabi en chilisaus

 

OCEANS PARADISE 12.50

Gebakken coquilles op een salade van garnaal, appel en kreeftenmayonaise

SOUP
FARMERS CELERY SOUP 6.00

Knolselderijsoep met Hollandse garnaaltjes, zuurkool en kerrieroom

 

IRISH HOTPOT 5.75

Soepje van Iers lagerbier en cheddar met spekjes

 

HOOFDGERECHTEN
FRED FLINTSTONE 34.50

Giant Rib-Eye Steak van 750 gram”The Ultimate Cowboy Challenge”

ROUND UP CHUCKWAGON MEAT 18.75

Black Angus sucadesteak met gekonfijte rode ui en bitterballen van hutspot

 

TEXAS ROADHOUSE BURGER 17.50

Malse kipburger met tomatensalsa, peterselie-aioli, rucola, provolone en knapperige parmaham met huisgemaakte frieten

 

SPICY ORIENTAL SALMON 18.50

Crispy op de huid gebakken zalmfilet met zoetzure kool, specerijenjus en paksoi

 

THE ITALIAN JOB 18.50

Rode bietenrisotto met zeebaarsfilet en Taggia olijven

 

FORREST SECRET’S 21.50

Hertenbiefstuk met geroosterde groenten uit de oven, knolselderijpuree en een krachtige rode wijnjus

 

DESSERT
CHOCOLATE DREAMS 7.00

Chocolade Oreocake met hangop van griekse yoghurt, frambozensaus en witte chocolade-ijs

 

TEXAS KAISERSCHMARREN 6.50

Kaiserschmarren met appelstroopijs

 

THE GREEN MILE 7.00

Vanille panna cotta op pistachecake met aardbeiensorbetijs en pistachekroketjes

 

THE WHISKEY BARRELRUN 6.50

Zoute karameltaart met whisky roomijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse