Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.75

Carpaccio van de ossenhaas met rucolapesto, creme van Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en zongedroogde tomaat

OLD CHICAGO’S ITALIAN NACHO’S 9.75

Warme tortillachips met Italiaans gekruid gehakt, pepperoni, mozzarella, tomatensaus, basilicum, knoflook en gepofte paprika

CRISPY SHRIMP SURPRISE 10.75

Tompouce van bladerdeeg met avocado-creme, gebakken gamba’s en American cocktailsaus

CHICKEN CHIPOTLE WRAP 9.75

Tortillawrap met pikante kipfilet, zure room, baby spinazie, flinterdun gesneden rode kool, koriander, zoetzure jalapeños en chipotle-mayonaise

SWEET POTATO SALAD 9.5

Salade met geroosterde zoete aardappel, baby-spinazie, linzen, feta, rode ui, amandel, cranberries en honing-mosterd dressing
Met crunchy chickenbites +€2,-

SOUP
PARSNIP SOUP 6.25

Pastinaaksoep met krokante pancetta, tijm en zure room

HOOFDGERECHTEN
CARRIBEAN CHICKEN STEW 17.5

Tropisch gemarineerde scharrelkippendij met kokosrijst, kidneybonen en mango chutney

TEXAN SMOKED MEATS 29.5

Prime meat uit onze eigen Texas smoker, slow smoked varkenswang, beef short-rib en een biologische gerookte hamburger met bacon en pulled pork. Met chili cheese fries, bbq-saus, mierikswortelsaus, knoflooksaus en coleslaw

SEAFOOD PLATTER 22.5

Op de huid gebakken kabeljauw- en zalmfilet met scampi, gebraiseerde venkel, beurre blanc en zoete aardappelpuree

GREEK-STYLE LAMB BURGER 17.5

Gegrilde lamsburger met spinazie, tomaat, geroosterde paprika, rode ui, groene paprika met tzatziki, Mediterraans gekruide friet en mayonaise

WILD LANDS STEW 18.5

Wildstoofpotje met pastinaakpuree en rode kool

DESSERT
CARAJILLO CHEESECAKE 8.5

Mokka-cheesecake met Licor 43, slagroom en toffee-roomijs

DEVIL’S FOOD CAKE 8.5

Gelaagde smeuïge chocoladetaart met chocolade crème, hazelnoten-ijs en slagroom

AMERICAN TRIFLE 8.25

Weckpotje gevuld met huisgemaakte cake, creme anglaise, sinaasappelroom, walnoot en rood fruit confiture

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse