

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met Old Amsterdam kaas, mosterd-aioli, rucola, geroosterde pitjes, Amsterdamse uitjes en knoflook croutons
Warme tortillachips met spicy chicken, bbq-saus, bacon, cheddarkaas, rode ui, tomaat, guacamole en zure room
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas
Dicht geschroeide tonijn met avocado-wasabi creme, zoetzure komkommer, zeewiersalade en koraal tuille
Gele linzensoep met gember en tijm
Oosters gemarineerde zalmfilet met zwarte sesam, parelcouscous, Shi-take en bimi
Hertenbiefstuk met pastinaak-koolrabi creme, cranberry’s, konings oesterzwam, rode wijnjus, hazelnoot en krokante wortel
100 procent Black Angus burger tussen een potato-bun met crispy serrano ham, smoky, melty pimentonkaas, kalimotxo aioli, ijsbergsla, en augurk met curly fries
Plaatcake met blauwe bessen en yoghurtijs
Creme brulee van peperkoek met walnoten-ijs en kletskop
Cakerol van matcha en witte chocoladecreme met Bourbon vanille-ijs
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE
