Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.00

Huisgemarineerde rundercarpaccio met basilicumpesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en tapenade van groene olijf

BBQ CHICKEN NACHOS 9.75

Krokant gebakken tortillachips met BBQ-kipstukjes, cheddar, rode ui, tomaat, bacon, guacamole en zure room €9,75 (€8,50 vega)

 

CHRISPY CAESAR SALAD 9.50

Romeinse sla met krokante Parmaham, knoflook croutons, Parmezaanse kaas, gekookt eitje en naar keuze met kip of garnalen €9,50 (€8,50 vega)

 

LONESOME RIDER 12.95

Huis gerookte, gepekelde ribeye , coquille st. Jacques met zoetzure komkommer, bieslookvinaigrette , gedroogde olijf en butternut pompoen

 

MAPLE CHIPOTLE SALMON TACO 10.50

Taco met spicy chipotle zalmfilet, mangosalsa, koriander en zure room

 

SOUP
GREEN GODDESS 6.00

Supergroene erwten- en spinaziesoep met croutons en een toefje zure room Vega

 

FRESH LOBSTER SOUP 7.50

Homemade kreeftensoep met een toefje room

 

HOOFDGERECHTEN
FRED FLINTSTONE 38.50

Giant Rib-Eye Steak van 750 gram”The Ultimate Cowboy Challenge”

PAPADELLE GRINGO 17.95

Lintpasta met gemengde paddenstoelen, Italiaans gekruid gehakt, huis gerookte kipfilet, spinazie, Parmezaanse kaas en pijnboompitten €17,95 (€15,95 vega)

 

SALMON PUTTANESCA 19.25

Gebakken zalmfilet met orzo en een saus van tomaat, olijf, ansjovis, kappertjes en knoflook

 

THE WILD BUNCH 18.25

Beter leven scharrelkip gevuld met geitenkaas, parmaham, kruiden en risotto Milanese

 

NO MEAT ALLOWED 13.00

Vegetarische linzen- walnotenburger met Romeinse sla, tomaat, coleslaw, limoenmayonaise en zoete aardappel frites Vega

 

DRY AGED MEAT

Speciaal gerijpt vlees uit onze dry aged kast. Minimaal 28 dagen gerijpt in constante temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie. Door dit proces krijgt het vlees zijn intense smaak en structuur. De smaaksensatie van dit moment! per 100 gr € 8,95

 

CHICKEN CHIPOTLE BURGER 13.50

Gegrilde kipfilet tussen een sesambroodje met chipotlemayo, Romeinse sla, tomaat en guacamole met dikke frieten en mayonaise

 

DESSERT
RED SWEETY 8.25

Carpaccio van watermeloen met kiwi-jam, mascarpone, kruidkoek, witte chocolade-ijs, en kletskop

 

EL PASO 7.50

Panna cotta van sereh met framboos, granola en basilicum

 

DULCE DE LECHE 7.50

Weckpotje met chocolademousse, karamelsaus en chocoladecake

 

GRANNY’S JAR 7.50

Weckpotje met vanille-ijs, appeltaart en slagroom

 

BEN & JERRY’S 7.50

1/2 liter Ben & Jerry’s ijs in de smaken Strawberry cheesecake of Cookie Dough

 

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse