Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.00

Huisgemarineerde rundercarpaccio met olijvenpesto, roomkaas met
zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

CHEESE & BEETS 9.75

Bietencarpaccio met gemarineerde geitenkaas en walnoot

 

FLORIDA DREAM 11.75

Pikante vistaco met gemarineerde kabeljauw op een verse
spinazietortilla, ananas, guacamole, pickled tomato en jalapeno-gel

 

GRINGO NACHOS 9.25

Krokant tortillachips met mediterraans gekruide varkensreepjes,
knoflooksaus, kaas, paprika, champignons en chillisaus

 

CAESAR SALAD 9.50

Beroemde salade met knapperige Romeinse sla, knoflookcroutons,
gekookt eitje, Parmezaanse kaas en naar keuze knoflookgarnalen of
krokante kipfilet

 

ORIENTAL DUCK & PRAWN 12.50

Oosters gemarineerde eendenborst met hoisinsaus en in bacon
gerolde gamba met pindacrunch, limoen en koriander

SOUP
SOPA DE TOMATE MEXICANA 6.00

Pittige Mexicaanse tomatensoep met een torentje van mais, bonen,
tomaat en koriander

 

HORSERADISH SOUP 6.50

Mierikswortelsoep met uitgebakken spekjes, appel en room

 

HOOFDGERECHTEN
FRED FLINTSTONE 38.50

Giant Rib-Eye Steak van 750 gram”The Ultimate Cowboy Challenge”

OSSOBUCO MILANESE 21.75

Langzaam gegaarde kalfsschenkel met groenten, tomaat, knoflook
en witte wijn met tagliatelle en gremolata

 

TWO TAILS 25.50

Zeeduivelfilet in pancetta en ossenstaartvlees in een kruidenflensje
met pastinaak en rode wijnsaus

 

STICKY ASIAN PORK BELLY BURGER 17.50

Hamburgerbroodje met langzaam gegaarde buikspek op oosterse wijze
bereid, met zoetzure groenten, frieten en sriracha mayo

 

CRISPY FRIED CHICKEN 17.50

Krokant gefrituurde scharrelkip met bospeen, maiskolf, aardappel
wedges, mango chutney en mosterd-mierikswortelsaus

 

UNDERCOVER COD 18.75

Kabeljauwfilet gegaard onder een hazelnoten-peterselie crust met
geglaceerde groenten, kastanjechampignon en balsamicostroop

 

DESSERT
DECONSTRUCTED CHEESECAKE 8.00

Tropisch weckpotje met een mix van mango- en passievruchten cheesecake met honingcrumble en een saus van passievrucht

 

MATCHA! 8.25

Witte chocolade kokos panna cotta, Matcha groene thee merengue, yoghurtijs en rode frambozen

 

CRUNCHYOREO ICE CREAM 8.00

Huisgemaakte vanilleparfait met stukken Oreo en verse aardbei

 

SUNNY DAYS 7.75

Kokos-ananastaart met karamel-cookie ijs

 

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse