Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 12.25

Rundercarpaccio met basilicumpesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

COWBOY NACHO’S 11.5

Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander

PUFFED TURNIP 'SNOWBALL' 10.75

Carpaccio van gepofte knolselderij met aubergine chutney, cashewnoten, veldsla en granaatappel

LITTLE NACHOS 6.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas

SOUP
SPRING DELIGHT 7.5

Aspergesoep met ham en ei

HOOFDGERECHTEN
LINGUINE GAMBERI 19.75

Lintpasta met gamba’s, knoflook botersaus, Parmezaanse kaas, rucola en topped met een op de huid gebakken zeebaars filet

COWBOY CHICKEN SKEWER 19.5

3 gegrilde spiesjes van gemarineerde kippendij met pindasus, bacon strips, kokos-pinda crumble en lente ui

TEXAS STYLE SCHNITZEL 17.5

2 homemade schnitzels met Texan hunter sauce

SMOKING GIANT TEX MEX BURGER 18.5

Gerookte beefburger met short-rib, cheddar, pico de gallo, guacamole, tortillachips, dikke frieten en mayonaise

FLAME GRILLED STEAK BURGER 19.5

Gegrilde Black Angus steak tussen een Turks broodje met onion rings, Emmentaler, jalapenos, sriracha-saus, dikke frieten en mayonaise

DESSERT
STRAWBERRY HEAVEN 9.25

Weckpotje met verse aardbeien, witte chocolademousse en meringue

CRACK PIE 8.75

Fingerlicking homemade karameltaartje met witte chocolade-ijs

BANANARAMA 9

Bananenslof met chocoladesaus, amandel en crunchy chocoladeschotten

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse