Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 12.25

Rundercarpaccio met basilicumpesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

COWBOY NACHO’S 11.5

Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander

ASIAN TUNA TARTARE 13.5

Oosters gemarineerde tonijntartaar met avocado, koriander, sesam, Japanse- en srirachamayonaise

LITTLE NACHOS 6.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas

TEXAS BURRITO 12.25

Gegrilde burrito gevuld met sappige pulled pork, gekarameliseerde ui, spicy corn en kaas

SOUP
SUNNY DREAMS 7.5

Rode paprikasoep met rode peper, basilicum, selderij en komkommer

HOOFDGERECHTEN
CHICKEN MILANESE 18.5

Krokante kipfilet met Parmezaanse kaas, tomatensaus, linguine, gebakken champignons, ham en peterselie

BEEF LOMO SALTADO 19.75

Gegrilde gemarineerde biefstukpuntjes (250 gram) aan de spies met Peruaanse roergebakken groenten

CAPONATA SICILIANA 22.5

Op de huid gebakken zalmfilet met Siciliaanse groentestoof, amandel, olijven en parelcouscous

THE LUMBERJACK BURGER 18.75

Biologische Black Angus burger van 180 gram tussen een American bun met sla, tomaat, augurk, champignons, rode wijnsaus, bacon en kaas met dikke frieten en cajun-mayonaise

FLAME GRILLED STEAK BURGER 19.5

Gegrilde Black Angus steak tussen een Turks broodje met onion rings, Emmentaler, jalapenos, sriracha-saus, dikke frieten en mayonaise

DESSERT
RED FRUIT SENSATION 9.25

Weckpotje met rood ruit, Bourbon vanille-ijs en merinque

CRACK PIE 8.75

Fingerlicking homemade karameltaartje met witte chocolade-ijs

KEY LIME PIE 9.25

Limoentaart uit Florida met Italiaans schuim en yoghurt-bosvruchtenijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse