Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO DUTCH STYLE 12.9

Rundercarpaccio met Old Amsterdam kaas, mosterd-aioli, rucola, geroosterde pitjes, Amsterdamse uitjes en knoflook croutons

BBQ CHICKEN NACHOS 11.5

Warme tortillachips met spicy chicken, bbq-saus, bacon, cheddarkaas,  rode ui, tomaat, guacamole en zure room

LITTLE NACHOS 7.5

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas

TUNA TATAKI 13.75

Dicht geschroeide tonijn met avocado-wasabi creme, zoetzure komkommer, zeewiersalade en koraal tuille

SOUP
YELLOW LENTIL SOUP 7.5

Gele linzensoep met gember en tijm

HOOFDGERECHTEN
TERIYAKI SALMON 23.5

Oosters gemarineerde zalmfilet met zwarte sesam, parelcouscous, Shi-take en bimi

SHERIFF'S CHOICE 30.75

Hertenbiefstuk met pastinaak-koolrabi creme, cranberry’s, konings oesterzwam, rode wijnjus, hazelnoot en krokante wortel

SPANISH BRUGER 19.50

100 procent Black Angus burger tussen een potato-bun met crispy serrano ham, smoky, melty pimentonkaas, kalimotxo aioli, ijsbergsla, en augurk met curly fries

DESSERT
NEW JERSEY BLUEBERRY PIE 9.00

Plaatcake met blauwe bessen en yoghurtijs

GINGERBREAD CREME BRULEE 9.00

Creme brulee van peperkoek met walnoten-ijs en kletskop

GREEN HAPPINESS 9.50

Cakerol van matcha en witte chocoladecreme met Bourbon vanille-ijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse