Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.00

Huisgemarineerde rundercarpaccio met basilicumpesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

COUNTRY BITES 9.25

Kipkluifjes, spareribs, bitterballen van pulled ribs, Fuet worst, Parmaham, poppers, quesadilla, oude kaas, cornichons, Amsterdamse uitjes, diverse sauzen en een klein portie nachos – vanaf 2 personen te bestellen (prijs is per persoon)

NACHOS 9.5

Warme tortilla-chips met spicy rundergehakt, cheddar, salsa, zure room en quacamole

QUESADILLA DIABOLITO 10.75

Cheese-tortilla’s met pittige biefstukreepjes, guacamole, pico de gallo en sriracha mayonaise

SOUP
SMOKY BELL-PEPPER SOUP 6.00

Soep van geroosterde rode paprika met mais, koriander, komijn en krokante tortilla

HOOFDGERECHTEN
FRED FLINTSTONE 39.75

Giant Rib-Eye Steak van 750 gram”The Ultimate Cowboy Challenge”

Chicken Parmesan burger 13.50

Kipfilet met Parmezaanse kaas, tomaten-chilisaus en mozzarella tussen een focaccia broodje met rucola en knoflookmayonaise.

Vegetarisch met spicy kikkererwtenburger ipv kipfilet

Green salmon 18.50

Krokant, op de huid gebakken zalmfilet met spaghetti van courgette, avocado saus en rucola

Slow smoked Texas Platter 29.75

+-800 gram prime meat uit onze eigen Texas smoker.

Spare ribs, beef short-rib, sausage, pulled pork en chicken wing met friet, bbq saus, mierikswortelsaus, knoflooksaus, coleslaw en stokbrood. Vanaf 2 personen te bestellen (prijs is per persoon)

HARRY'S STEW 16.75

Lekker licht pittig stoofpotje van Black Angus, geserveerd met rijst

HARRY'S BURGER 16.25

Biologische Black Angus burger van 180 gram tussen een American bun met sla, tomaat, augurk, cheddar, bacon, spicy mayonaise geserveerd met dikke frieten

DRY AGED MEAT

Speciaal gerijpt vlees uit onze dry aged kast. Minimaal 28 dagen gerijpt in constante temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie. Door dit proces krijgt het vlees zijn intense smaak en structuur. De smaaksensatie van dit moment! per 100 gr € 8,95

DESSERT
Amazing strawberries 8.50

Aardbeien cheesecake met oreo-ijs, slagroom en verse aardbeien

Drunken Bananarama 8.25

Bananen-rum milkshake met donut, marshmallow en chocolade

Sunny days 7.50

Weckpotje met knapperige meringue, passievruchtencurd en tropisch fruit

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse