Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.00

Huisgemarineerde rundercarpaccio met rucolapesto, kruidenkaas, olijventapenade, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaat

 

DUCK SALAD LYONNAISE 12.75

Salade met een geconfijt eendenboutje, venkelsausijs van Brand en Levie, gepofte tomaatjes, ei, kappertjes, cornichons en rode ui

 

ASIAN STYLE NACHOS 8.95

Krokant gebakken tortillachips met teriyaki kipstukjes, avocado, ananas, cheddar, mozzarella, bosui en sriracha saus

 

NO MEAT 9.50

Knapperig bladerdeegtaartje met gekarameliseerde witlof, peer, walnoot en gefrituurde blue cheese balletjes

 

TUNA TATAKI 12.50

Kortgebakken tonijn met sushirijst, avocado en zeesla

 

SOUP
MULLIGATAWNY 5.75

Currysoep uit india met linzen en crispy uienringen

 

FENNEL SOUP 5.75

Venkelsoep met knoflook, met knoflookcroutons

 

HOOFDGERECHTEN
FRED FLINTSTONE 34.50

Giant Rib-Eye Steak van 750 gram”The Ultimate Cowboy Challenge”

LATINO BURGER 17.50

Pittige dubbele cheeseburger met emmentaler kaas, streaky bacon, smokey chimichurri relish, limoen- avocadomayo, onion rings en uiteraard onze huisgemaakte frieten

 

OREGON WISHBONE TRAIL 23.50

Giant 350 gram grilled wishbone steak “bonne femme” met blue cheese boter en polenta sticks

 

ORIENTAL SEA BASS 18.75

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met crispy okra fingers, kokosrijst en dhal saus

 

DUCK REVIVAL 16.95

Geroosterde eendenborst met minigroenten, gekonfijte aardappel, griottine kersen en jus met steranijs

 

CAPTAIN’S CATCH 19.50

Roodbaarsfilet en inktvisringen met gemarineerde paddenstoelen, oven gedroogde tomaatjes en een rode-wijnreductie

 

DESSERT
ROCKY ROAD CHEESECAKE 7.75

Chocolade cheesecake met een topping van marshmallows, kersen, geroosterde pinda’s en oreo met notenijs en chocoladesaus

 

PEARS AND SPICES 7.50

Specerijen panna cotta met stoofpeer en bourbon vanilleijs

 

YELLOWSTONE ICE-CREAM DISCOVERY 7.50

Vanilleparfait met bosvruchten, bitterkoekjes en eetbaar fruitpapier

 

HEAVENS DELIGHT 7.75

Weckpotje met huisgemaakte gevulde speculaas brokken en witte chocolade ganache

 

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse