Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 11.00

Huisgemarineerde rundercarpaccio met olijventapenade, kappertjes, Dijon mosterdsaus, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

 

ORIENTAL SHRIMP SALAD 9.75

Oosterse salade met gewokte gamba’s, mango, sugersnaps en cashewnoten met een citrus-peperdressing.

 

MAPLE CHIPOTLE SALMON TACO 10.50

Chipotle zalmtaco met mangosalsa, granaatappel en zure room.

 

OLD SCHOOL NACHOS 8.95

Krokant gebakken tortillachips met gekruid rundergehakt, cheddar, guacamole, zure room en salsa.

 

HAWAIIAN TUNA TOWER 12.50

Torentje van tonijntartaar, mango, komkommer en avocado met sriracha en wasabi.

SOUP
CAJUN GUMBO 5.75

Aardappelsoep met cajun, kreeft en gamba.

 

OUTBACK SADDLE POT 5.75

Lamsbouillon met voorjaarsgroenten en soepballetjes.

 

HOOFDGERECHTEN
FRED FLINTSTONE 34.50

Giant Rib-Eye Steak van 750 gram”The Ultimate Cowboy Challenge”

BAYOU SALMON BURGER 17.50

Zalmburger met Creoolse mosterdsaus en spicy wedges.

 

OUT OF AFRICA 18.25

Kruidige lamsstoofschotel met groenten en couscous.

 

SPICY RUBBED COWBOY FLAP MEAT 21.50

100 % USA runder flanksteak op de houtskoolgrill bereid, met chimichurri saus en groente fritters.

 

LITTLE ITALY FINEST CHICKEN 18.25

Sappige langzaam gegaarde scharrelkippenborst met kruiden-gnocchi, courgette en tomaten olijvensaus.

 

FISHERMAN'S CATCH 18.50

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met fregola, groene asperges, erwtjes en saffraan.

 

DESSERT
TROPICAL THUNDER 7.50

Mango-limoen cheesecake met zoete kaviaar en mango-sorbetijs.

 

COCO LOCO 7.00

Kokos custardpie met aardbei

 

SUNNY PAVLOVA 7.50

Crispy meringue met lemoncurd, vers fruit en citroenijs.

 

SWEET ITALIAN 7.75

Tiramisu van chocoladeflensjes met frambozensaus, koffiegelei en witte chocolade-ijs.

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse