Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOMESTYLE 12.9

Rundercarpaccio met basilicum-pesto, Old Amsterdam-kaas, zongedroogde tomaat, geroosterde pitjes en mesclun sla

LITTLE NACHOS 8.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas, met salsa en zure room

CLASSIC TEXAS NACHOS 11.50

Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander

HOOFDGERECHTEN
PINCHOS A LA PARILLA 21.75

Gegrilde biefstukspiesjes -250 gram- met cajun-boter en chimichurri

CARNITAS 20.50

Burrito’s gevuld met pulled pork, refried beans, Mexicaanse rijst, koriander en kaas, met salsa, guacamole en zure room

TERIYAKI SALMON 21.50

Gewokte zalmstukjes met groente in teriyaki-saus met sesam en cashewnoten geserveerd met Uden-noodles

DESSERT
CHEWY COWBOY BROWNIE 9.50

Chocolade brownie met hazelnoot, vanillesaus en witte chocoladeijs

GRANDSMA'S TRIFFLE 9.25

Krokante meringue, lemon-curd, bosvruchten en bourbon vanille-ijs in een glaasje

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse