

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met mierikswortel aioli, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pittenmix en rucola
Warme tortillachips met spicy kipfilet, cheddar, guacamole, jalapeno-ranchsaus, tomaat en koriander
Gebakken eendenborst met rode koolsalade, sinaasappeldressing en pompoenpuree
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas
Tortilla met gekruide stukjes kabeljauw, purple salad, avocado, koriander, gepekelde chillies en limoensalsa
Paddenstoelensoep met zuurdesem croutons en hazelnotengremolata
Wildstoofpotje met pastinaakpuree, rode kool en cranberries
Biologische hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen parelcouscous, rode wijnsaus en pompoenpuree
Op de huid gebakken biologische kabeljauwfilet met wilde spinazie, winterpeen, salsa romesco en amandel
Plantaardige burger tussen een groen brioche broodje met Romeinse sla, zoetzure rode ui, smokey chimichurri, avocadocitroenmayonaise en gefrituurde onionrings met zoete aardappelfrites
Chocolade brownie met marshmallows, framboos, wagonwheel cookies en bourbon-vanille-ijs
Passievruchten-vodka cheesecake met bosvruchten sorbetijs
Red Velvet Cake met aardbeiensaus en yoghurtijs
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE
