Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOMESTYLE 12.9

Rundercarpaccio met Old Amsterdam kaas, smoked aioli, kruiden-roomkas, geroosterde pitjes, zongedroogde tomaat en mesclum sla

CLASSIC TEXAS NACHOS 11.5

Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander

LITTLE NACHOS 8.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas. met salsa en zure room

BIRRIA QUESO TACOS 12.25

Gebakken maistortilla’s met pittig gestoofd rundvlees, kaas, limoen, ui en koriander

COWBOY MILLEFEUILLE 13.50

Tompouce van bladerdeeg met huisgerookte kipfilet, gepofte rode paprika, guasacaca, tahooncress en zoetzure wortel

SOUP
CHIROKEE RED POTATO SOUP 8.00

Geroosterde zoete aardappelsoep met chipotle en sinaasappel

HOOFDGERECHTEN
JUICY LUCY BURGER 19.50

Jalapeno-cheeseburger tussen een bbq briochebun  met ijsbergsla, tomaat, augurk, rode uien relish, Texas burgersaus en dikke frieten

PICANHA 32.5

Malse steak met een rijke smaak uit het staartstuk van het rund, met chimichurri, gegrilde groenten en een jacked potato gevuld met baked beans and cheese

SHARP SEA WONDER 28.50

Gegrilde zwaardvis met parelcouscous op Mexicaanse wijze, Mango-salsa en charred tomato sauce.

DESSERT
NEW YORK TRIFLE 9.00

Homemade lemoncake met witte chocoladecreme, lemoncurd en rood fruit in een glaasje

YELLOW VELVET 9.50

Mango-kokos panna cotta met bourbon vanille-ijs en nougatine

BISCOFF CHEESECAKE 9.75

Speculoos-karamel cheesecake met notenijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse