

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met basilicumpesto, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten
Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander
Carpaccio van gepofte knolselderij met aubergine chutney, cashewnoten, veldsla en granaatappel
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas
Aspergesoep met ham en ei
Lintpasta met gamba’s, knoflook botersaus, Parmezaanse kaas, rucola en topped met een op de huid gebakken zeebaars filet
3 gegrilde spiesjes van gemarineerde kippendij met pindasus, bacon strips, kokos-pinda crumble en lente ui
2 homemade schnitzels met Texan hunter sauce
Gerookte beefburger met short-rib, cheddar, pico de gallo, guacamole, tortillachips, dikke frieten en mayonaise
Gegrilde Black Angus steak tussen een Turks broodje met onion rings, Emmentaler, jalapenos, sriracha-saus, dikke frieten en mayonaise
Weckpotje met verse aardbeien, witte chocolademousse en meringue
Fingerlicking homemade karameltaartje met witte chocolade-ijs
Bananenslof met chocoladesaus, amandel en crunchy chocoladeschotten
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE
