Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

STARTERS
CARPACCIO HOUSE STYLE 12.25

Rundercarpaccio met pesto-aioli, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pitten-mix en rucola

COWBOY NACHOS 11.5

Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander

VITELLO TONNATO 12.5

Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, tomaatjes en gegrilde paprika

LITTLE NACHOS 6.75

Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas

TEXAS SPRINGROLIS 11.5

Gefrituurde miniloempia’s gevuld met gamba, groente en noedels met sriracha dip

SOUP
GREEN HAPPINESS 7.5

Soepje van groene velderwtjes en groene asperge met munt en broadbeans

HOOFDGERECHTEN
FARMERS DUCK 27.50

Eendenborst met saffraan-risotto, salie jus, pepitas en gele biet

SALMON MENESTRA 22.50

Warm gerookte zalm met tomaten-orzo, geroosterde bloemkool, chimichurri en broadbeans

BEYOND BURGER 17.5

Plantaardige burger tussen een brioche broodje met Romeinse sla, escalivada en feta, met limoenmayonaise en zoete aardappelfrites

DESSERT
STRAWBERRY TIRAMISU 9.25

Aardbeien tiramisu met amandelcrumble in een glaasje

ANGEL FOOD CAKE 9.25

smeuige witte chocoladetaart met aardbeiensorbet

CREME CATALANA 9.25

Romig Spaans toetje onder een knapperig laagje gebrande suiker met karamel roomijs

RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE

0578 - 612 993
ribhouse