Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met basilicum-pesto, Old Amsterdam-kaas, zongedroogde tomaat, geroosterde pitjes en mesclun sla
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas, met salsa en zure room
Tortillachips met geroosterde stukjes varkensvlees, kaas, guacamole, zure room, koriander, salsa, tomaat, ananas, jalapenos en ui
Salade met Mexicaans gemarineerde gamba’s, little gem, avocado, mais, ui, paprika, krokante tortilla en koriander-limoendressing
Krokante broodbol gevuld met een romige soep van Zwaardvis en gamba’s
Dubble cheesy smashburger met tomaat, sla, pickle- en tomato- relish, bacon en American mosterdsaus. met curly fries
Malse stukjes kipfile in Indiase curry met tomaat, knoflook, ui, koriander, rijst en flatbread
Op de huid gebakken heilbotfilet met piripiri saus, bulgur, dubbel gedopte tuinboontjes sjalot en amandel
Zusje van de brownie maar nu met speculoos, witte chocolade en hazelnoot, geserveerd met stroopwafel room ijs
Baked coffee-cheesecake met karamel-room ijs
Smeurige cake met dadels, kardemom en sinaasappel overgoten met toffeesaus geserveerd met bourbon vanille ijs
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE