Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met basilicum-pesto, Old Amsterdam-kaas, zongedroogde tomaat, geroosterde pitjes en mesclun sla
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas, met salsa en zure room
Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander
Gegrilde biefstukspiesjes -250 gram- met cajun-boter en chimichurri
Burrito’s gevuld met pulled pork, refried beans, Mexicaanse rijst, koriander en kaas, met salsa, guacamole en zure room
Gewokte zalmstukjes met groente in teriyaki-saus met sesam en cashewnoten geserveerd met Uden-noodles
Chocolade brownie met hazelnoot, vanillesaus en witte chocoladeijs
Krokante meringue, lemon-curd, bosvruchten en bourbon vanille-ijs in een glaasje
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE