

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met pesto-aioli, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pitten-mix en rucola
Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander
Dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, tomaatjes en gegrilde paprika
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas
Gefrituurde miniloempia’s gevuld met gamba, groente en noedels met sriracha dip
Soepje van groene velderwtjes en groene asperge met munt en broadbeans
Eendenborst met saffraan-risotto, salie jus, pepitas en gele biet
Warm gerookte zalm met tomaten-orzo, geroosterde bloemkool, chimichurri en broadbeans
Plantaardige burger tussen een brioche broodje met Romeinse sla, escalivada en feta, met limoenmayonaise en zoete aardappelfrites
Aardbeien tiramisu met amandelcrumble in een glaasje
smeuige witte chocoladetaart met aardbeiensorbet
Romig Spaans toetje onder een knapperig laagje gebrande suiker met karamel roomijs
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE
