

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
paddenstoelen ragout taartje met bladerdeeg en Old Amsterdam
aardappel-prei soep met krokant spek
champignons in bierbeslag met knoflooksaus
zalmfilet met tagliatelle en pestosaus
onze enige echte spare ribs maar dan 12 uur gegaard op 70 graden. het vlees is hierdoor zachter en valt makkelijker van het bot.
lamskoteletten met een ketjap-knoflooksaus geseerveerd met een rucola stamppotje
pompoenstoofpot geserveerd met rijst
taco’s gevuld met groentes en vegatarisch gehakt
creme brulee geserveerd met vanille ijs en slagroom
tiramisu opgebouwd in een glaasje, geserveerd met roomijs
stroopwafel coupe met stukjes stroopwafel, caramelsaus en stroopwafel ijs
warme kersen geserveerd met vanille ijs en slagroom
2 bakjes van 100ml naar keuze
RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)
