

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
champignons in bierbeslag met koude knoflooksaus
mosterdsoep met uitgebakken spekjes en prei
salade met parmaham, mozzarella, tomaatjes, basilicum en balsamicostroop
biefstuk tataki met wakame bosui en wasabi mayonaise
garnalen in knoflook-kruidenolie geserveerd met breekbrood
zalmfilet met een amandekorst geserveerd op haricots verts met citroenboter
roodbaarsfilet met een venkelstampotje en safraansaus
goed gevulde burger bestaande uit twee burgers van 150 gram een schijf old amsterdam tasty grill uienringen spek en smokey bbq saus geserveerd met friet
ossenhaaspuntjes geserveerd met tagliatelle met truffelolie en chimichurri
zoete aardappel stoofpot geserveerd met basmati rijst
wrap gevuld met verschillende groente en vleesvervanger geserveerd met chillisaus en zure room gegratineerd met kaas
cakebeslag met stukjes appel, rozijnen en vanille ijs
pecannotentaart geserveerd met karamel-zeezout ijs
chocolade mouse met oreo crumble en witte chocolade ijs
gekaramelliseerde peer met kardemon, mascarpone creme en kaneel ijs
RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)
