

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
gerookte entrecote, wasabi mayonaise, komkommer, mais, wakame, radijs, sojasaus, rijst, wortel
ham/ meloen/ basilicum/ mozzarella/ balsamico stroop
gerookte paprika/ kipreepjes/ room/ bieslook
gepaneerde garnalen/ pittige mangochutney
gerookte kip/ pasta/ nectarine/ cashewnoten/ wortel/ kool/ kerrie yoghurt dressing
zalm/ paprika/ ui/ tortilla’s/ zure room/ limoen/ guacamole
onze enige echte spare ribs maar dan 12 uur gegaard op 70 graden. het vlees is hierdoor zachter en valt makkelijker van het bot.
dun gesneden runderbiefstuk/ rucola/ zongedroogde tomaten/ old amsterdam/ truffelmayonaise
kreeft van 400/500g/ kreeftensaus/ old amsterdam
tomahawk steak van 1 kilo met bot! voor de echte vleesliefhebber
taco/ pulled mushrooms/ bonen/ mais/ ui/ paprika/ jalapeno pepers/ kaas/ zure room/ ijsbergsla
pavlova met mascarpone en verse aardebeien geserveerd met aardbeien sorbetijs
vanille hangop met bastogne en rood fruit in een glaasje, geserveerd met cassis sorbetijs
citroen kwarktaart geserveerd met citroenijs
witte chocolade creme, meringuestukjes, mango en passievruchten coulis, geserveerd met passievruchtijs
RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)
