Over ribhouse

Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

VOORGERECHTEN
the champ 10.95

champignons in bierbeslag met koude knoflooksaus

mustard soup 8.95

mosterdsoep met uitgebakken spekjes en prei

meat salad 12.95

salade met parmaham, mozzarella, tomaatjes, basilicum en balsamicostroop

beef tataki 14.95

biefstuk tataki met wakame bosui en wasabi mayonaise

the swimming shrimps 14.95

garnalen in knoflook-kruidenolie geserveerd met breekbrood

HOOFDGERECHTEN
salmon fajitas 27.95

zalm met diverse groentes geserveerd op een heet plaatje met wraps en limoen – dille room

meat and pasta 29.95

ossenhaaspuntjes geserveerd met truffel tagliatelle

burrito 19.95

tortilla’s gevuld met gehakt, mais, bonen, ui en paprika geserveerd met chilisaus en zure room

taco's 21.95

taco’s gevuld met verschillende groentes en vega gehakt geserveerd met chilisaus en zure room gegratineerd met kaas

sweet patato stew 19.95

zoete aardappel stoofpot geserveerd met basmati rijst

yellow rice dish 19.95

gele rijst met chorizo, pangasiusfilet, garnalen tomaat en tuinerwten

DESSERTS
failed apple cake 10.95

cakebeslag met stukjes appel, rozijnen en vanille ijs

lemon pie 10.95

citroen cheesecake met lemoncurd geserveerd met citroen ijs

strawberry dessert 10.95

aardbeienparfait met gemarineerde aardbeien en aardbeienroom

tropical trifle 10.95

trifle met mango, pasievrucht cake geserveerd met mango ijs

RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)

0546 - 631 133
ribhouse