Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
champignons in bierbeslag met koude knoflooksaus
wortelsoep met kokos en pulled chicken
salade van nagelhout, kidneybeans, sinaasappel, walnoten en old amsterdam met een sinaasappeldressing
biefstuk tataki met wakame bosui en wasabi mayonaise
garnalen in knoflook-kruidenolie geserveerd met breekbrood
zalmfilet met een spruitjesstampot en citroenboter
goed gevulde chili sin carne met vegetarisch gehakt bonen mais en ui geserveerd met rijst
goed gevulde burger bestaande uit twee burgers van 150 gram een schijf old amsterdam tasty grill uienringen spek en smokey bbq saus geserveerd met friet
gebakken kabeljauwfilet met safraansaus en geglaceerde bospeen
chili con carne geserveerd met gele rijst
cakebeslag met stukjes appel, rozijnen en vanille ijs
pecannotentaart geserveerd met karamel-zeezout ijs
chocolade mouse met oreo crumble en witte chocolade ijs
gekaramelliseerde peer met kardemon, mascarpone creme en kaneel ijs
RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)