Over ribhouse
  • Reserveer
  • 0546-631133
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

VOORGERECHTEN
poke bowl 13.95

gerookte entrecote, wasabi mayonaise, komkommer, mais, wakame, radijs, sojasaus, rijst, wortel

the classic 10.95

ham/ meloen/ basilicum/ mozzarella/ balsamico stroop

roasted paprika soup 7.95

gerookte paprika/ kipreepjes/ room/ bieslook

hot en sweet shrimps 11.95

gepaneerde garnalen/ pittige mangochutney

summer salad 9.95

gerookte kip/ pasta/ nectarine/ cashewnoten/ wortel/ kool/ kerrie yoghurt dressing

HOOFDGERECHTEN
salmon fajitas 26.95

zalm/ paprika/ ui/ tortilla’s/ zure room/ limoen/ guacamole

soft ribs 20.95

onze enige echte spare ribs maar dan 12 uur gegaard op 70 graden. het vlees is hierdoor zachter en valt makkelijker van het bot.

xxl carpaccio 19.95

dun gesneden runderbiefstuk/ rucola/ zongedroogde tomaten/ old amsterdam/ truffelmayonaise

lobster 39.95

kreeft van 400/500g/ kreeftensaus/ old amsterdam

tomahawk 54.95

tomahawk steak van 1 kilo met bot! voor de echte vleesliefhebber

mexican taco's 20.95

taco/ pulled mushrooms/ bonen/ mais/ ui/ paprika/ jalapeno pepers/ kaas/ zure room/ ijsbergsla

DESSERTS
strawberry delight 9.95

pavlova met mascarpone en verse aardebeien geserveerd met aardbeien sorbetijs

red fruit 9.95

vanille hangop met bastogne en rood fruit in een glaasje, geserveerd met cassis sorbetijs

lemon pie 10.25

citroen kwarktaart geserveerd met citroenijs

sunny eton mess 10.25

witte chocolade creme, meringuestukjes, mango en passievruchten coulis, geserveerd met passievruchtijs

RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)

0546 - 631 133
ribhouse