Over ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

VOORGERECHTEN
the classic 9.95

frisse garnalencocktail met cocktailsaus en appel

vitello tonato 11.75

dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise

the champ 9.25

champignons in bierbeslag met warme knoflooksaus

chicken vs pork 9.95

twee mini sliders gevuld met pulled pork en pulled chicken geserveerd met cube cayunsaus

mustard soup 6.95

romige mosterdsoep met krokante spekjes

lobster soup 8.95

huisgemaakte kreeftensoep met rivierkreeftjes

HOOFDGERECHTEN
fishermann 23.95

zalmfilet geserveerd met een rucola stampotje en dillesaus

soft ribs 19.95

onze enige echte spare ribs maar dan 12 uur gegaard op 70 graden. het vlees is hierdoor zachter en valt makkelijker van het bot. geserveerd met knoflooksaus en patato pops

fred flinstone 49.95

gegrilde giant ribeye van 750 gram met chimichurri en patato pops

mexican enchilada vega 18.95

enchilada’s gevuld met verse groentes, vegatarisch gehakt gegratineerd met old Amsterdam en cube cajunsaus

chili sin carne vega 18.95

chili sin carne stoofpot geserveerd met rijst en tortilla chips

DESSERTS
creme brulee 8.95

creme brulee geserveerd met vanille ijs en slagroom

triple chocoloco 9.95

chocoladetaart gemaakt van 3 soorten chocolade brownie witte chocomouse en ganache met vanille ijs

cowboy pie 9.25

speculaastaart met vanille ijs en slagroom

lucky luck 9.25

stracciatella mouse met roodfruit en frambozenijs

ben en jerry's 7.95

2 bakjes van 100ml naar keuze

RIBHOUSE TEXAS GEESTEREN – BOOYMANSWEG 12 – 7678 RZ GEESTEREN (OV)

0546 - 631 133
ribhouse