Over Ons
  • Reserveer
  • BBQ-pakketten

Tiroler week

De dirndls en de lederhosen mogen uit de kast, we gaan Oostenrijkse sferen in! Jodelen, mits zachtjes, is toegestaan.

Mexicaanse weken

 

Vanaf 19 Juni toveren wij ons restaurant om tot Mexico! De cowboys en cowgirls maken plaats voor gringos en senorita’s en ons buffeltje maakt plaats voor heerlijke mexicaanse gerechten!

Valentinesday

Romantisch dineren voor twee in een romantische sfeer !!! Special, diner to share !!! en live muziek van Leon van der Meer!!! Reserveer op tijd want vol is vol !!

Leon van der Meer

    Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van “Unplugged” muziek, van country tot pop als specialiteit de evergreens van John Denver en James Taylor, Simon & Garfunkel en eigen repertoire.

Pasen

Wij zijn eerste en tweede paasdag geopend!

Pinksteren

Wij zijn geopend op eerste en tweede pinksterdag!

Halloween

Heksen, spoken, spinnen, eten uit de ketel van madam mikmak en volop entertainment. Wij ontvangen jullie graag weer in ons spookhuis. Waar de cowboy’s plaats hebben gemaakt voor griezels. En omdat wij Halloween een aantal jaar hebben gemist doen wij het dit jaar 2 weken lang!

Ribhouse Magic

    MITCH DURBANK, western goochelaar. Mitch Durbank goochelt al jaren op het hoogste niveau. Reserveer op tijd, want de tafels verdwijnen waar U bijstaat.

Duo Bamboozy

Wij zijn trots op onze eigen huisduo Bamboozy! Ze spelen al vele jaren samen, met veel liefde voor de muziek.
De zangeres Yvonne en zanger Charlie begeleiden zichzelf op gitaar.
Dit akoestische duo met een breed repertoire van American folk, pop en country, zingt ook Spaanstalige nummers, prachtige ballads en sfeervolle luisterliedjes.
Naast hun eerste CD “Once Upon a Time in a Ribhouse” is onlangs hun tweede album “Home” verschenen.
Inmiddels vele lovende reacties over deze beide albums uit binnen en buitenland.

CD’s zijn te bestellen via email:
duobamboozy@gmail.com

Christmas Time

Vanaf 11 december 2024 geheel in een betoverend winterwonderland sfeer met twinkelende lichtjes, vliegende kerstmannen, rendieren!! 24 december zijn wij gesloten!! 25 en 26 december verwelkomen we u graag met de kerstman. Reserveer op tijd want vol is vol! Reserveren kan vanaf 1 september!

RIBHOUSE TEXAS VOORST – Beekzichtweg 38 – 7383 GA VOORST

0575 - 501 446
ribhouse