Over Ons
Agenda
Valentijnsdag 14 febr 2021 14 febr 2021 afgelast

Romantisch dineren voor twee in een romantische sfeer !!! Special, diner to share !!! reserveer op tijd want vol is vol !!

BEKIJK
Leon van der Meer Hopelijk binnenkort meer data

Met zijn country en western gitaar brengt hij de mooiste tonen en geluiden van James Taylor, Jim Croce, Simon en Garfunkel en de evergreens van zijn grote idool John Denver.

BEKIJK
Mexicaanse week Data volgt hopelijk binnenkort !!

Fiesta Mexicana Naast onze gebruikelijke kaart , serveren we heerlijke Mexicaanse gerechten , Mexicaanse biertjes, cocktails, tequila's. Gringo's en senorita's ipv cowboys en girls !! Kortom het is Fiesta Mexicana!!!

BEKIJK
Ribhouse Magic hopelijk binnenkort meer data !!!

  1. MITCH DURBANK, western goochelaar. Mitch Durbank goochelt al jaren op het hoogste niveau. Reserveer op tijd, want de tafels verdwijnen waar U bijstaat.

BEKIJK
Duo Bamboozy Hopelijk binnenkort meer data!!!

Wij zijn trots op onze eigen huisduo Bamboozy! Ze spelen al vele jaren samen, met veel liefde voor de muziek. De zangeres Yvonne en zanger Charlie begeleiden zichzelf op gitaar. Dit akoestische duo met een breed repertoire van American folk, pop en country, zingt ook Spaanstalige nummers, prachtige ballads en...

BEKIJK
Halloween 2021 afgelast afgelast !!!!

Helaas hebben we besloten om dit jaar geen Halloween te vieren !!!!

BEKIJK
Christmas Time 8 dec 2021 t/m 30 dec 2021

van 8 december 2021 t/m 30 december 2021 geheel in kerstsfeer met twinkelende lichtjes, vliegende kerstmannen, rendieren, een betoverend winterwonderland. 24 december en 27 december zijn wij ook geopend .25 en 26 december verwelkomen we u graag met de kerstman. Reserveer op tijd want vol is vol! Van 31 dec...

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS VOORST – Beekzichtweg 38 – 7383 GA VOORST

0575 - 501 446
ribhouse