Over Ons
  • BBQ-pakketten
  • Reserveer
Agenda
Valentinesday 14 februari

Romantisch dineren voor twee in een romantische sfeer !!! Special, diner to share !!! reserveer op tijd want vol is vol !!

BEKIJK
Leon van der Meer 14 februari

    Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van "Unplugged" muziek, van country tot pop als specialiteit de evergreens van John Denver en James Taylor, Simon & Garfunkel en eigen repertoire.

      BEKIJK
Mexicaanse week 8 t/m 12 maart

Fiesta Mexicana Naast onze gebruikelijke kaart , serveren we heerlijke Mexicaanse gerechten , biertjes, cocktails en tequila's. met Gringo's en senorita's ipv cowboys en girls !! Met speciaal op zaterdag 11 maart zonnige muziek van het Mexicaanse mariachiduo Los Del Sol!! Kortom het is Fiesta Mexicana!!

BEKIJK
Pasen 9 en 10 april

Kom samen met de paashaas, eieren zoeken op de Voorster prairie! Zondag 9 en maandag 10 april zijn wij geopend!

BEKIJK
Pinksteren 28 en 29 mei

Zondag 28 en maandag 29 mei zijn wij geopend!

BEKIJK
east meets west 6 t/m 10 September

In deze week ontmoet de Japanse keuken onze Amerikaanse keuken.

BEKIJK
Halloween 25 oktober t/m 5 november

Heksen, spoken, spinnen, eten uit de ketel van madam mikmak en volop entertainment. Wij ontvangen jullie graag weer in ons spookhuis. Waar de cowboy's plaats hebben gemaakt voor griezels. En omdat wij Halloween een aantal jaar hebben gemist doen wij het dit jaar 2 weken lang!

BEKIJK
Ribhouse Magic 28 mei en 10 september

    MITCH DURBANK, western goochelaar. Mitch Durbank goochelt al jaren op het hoogste niveau. Reserveer op tijd, want de tafels verdwijnen waar U bijstaat.

BEKIJK
Duo Bamboozy 1 april / 5 mei / 5 augustus / 2 september

Wij zijn trots op onze eigen huisduo Bamboozy! Ze spelen al vele jaren samen, met veel liefde voor de muziek. De zangeres Yvonne en zanger Charlie begeleiden zichzelf op gitaar. Dit akoestische duo met een breed repertoire van American folk, pop en country, zingt ook Spaanstalige nummers, prachtige ballads en...

BEKIJK
Christmas Time 13 december t/m 30 december 2023

Vanaf 13 december 2023 geheel in een betoverend winterwonderland sfeer met twinkelende lichtjes, vliegende kerstmannen, rendieren!! 24 december zijn wij gesloten!! 25 en 26 december verwelkomen we u graag met de kerstman. Reserveer op tijd want vol is vol! Reserveren kan vanaf 1 september!

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS VOORST – Beekzichtweg 38 – 7383 GA VOORST

0575 - 501 446
ribhouse