Over ribhouse
Chuckwagon

Chuckwagon

COWBOY COOKING

Een tijdje geleden zijn we bij het Ribhouse Texas te Voorst begonnen met BBQ pakketten te verkopen die de gasten bij ons met het beste vlees en bijbehoren konden ophalen, Na meerdere malen gehoord te hebben dat bij een BBQ ook een goede kok hoort, werden we wel aan het denken gezet. De cowboys wilden geen gevecht meer wie het vlees weer moest omdraaien of weer liet aanbranden. Zo ontstond het idee!!! We gaan BBQ ‘s verzorgen bij de mensen thuis!!! Cowboy cooking op locatie!!!

DE CHUCKWAGON

We kochten een platte kar en gingen schetsen. Er moesten verschillende grills op ,en het moest basic zijn met de luxe van deze tijd. Zo werd de chuckwagon (huifkar) geboren. De chuckwagon word voorgetrokken door de stoere Ribhouse Texas Jeep. Op de locatie word de Chuck wagon open geklapt, alle kookgerei uitgestald en alles voorbereid om onze gasten een echte country-beleving te geven. De koks grillen met kwaliteit vlees van Ribhouse Texas. De cowboys en girls serveren het uit met echt servies en bestek. Maar de genodigden mogen het ook gerust van dichtbij bekijken en het zelf ophalen.

Heerlijk genieten op uw eigen locatie wij leggen u in de watten, wij serveren uit , wij wassen af, ruimen af, geen gedoe!!!

SIT AND RELAX AND WE’LL DO THE REST!

VANAF MINIMAAL 50 tot maximaal 125 PERSONEN € 32,50

inbegrepen 4 statafels, asbakken.

Menu

 • Stokbrood met kruidenboter
 • Cowboy pruttelsoep
 • Broodje Pulled Porc
 • Spareribs * Varkensfilet * hele piepkuikens* Biefstukjes * Zalm

Side orders

 • Aardappelsalade/koolsalade/mayonaise/knoflooksaus
 • Voor de liefhebber maïskolf en gepofte aardappel

Dessert

 • Warm fruit met grandmarnier en vanille-ijs

Uit te breiden met een heel speenvarken, biertafels en banken, live muziek, tenten en drankarrangement.

Vraag naar de mogelijkheden, in overleg is er veel mogelijk!

Cowboy cooking & paint

http://www.buitenhuisgroepsuitjes.nl/index.php/reservering

Heerlijk combinatie van cowboy cooking en schilderen in de buitenlucht.
Voor groepen van 50 tot 125 personen.

Basisprijs per persoon € 69,00
Heerlijk in de buitenlucht! U gaat op recreatiegebied Bussloo lekker aan de slag met verf en penselen om zo uw eigen doek te beschilderen. Dit kan een vrije impressie zijn, maar mag ook naar voorbeeld, want we hebben voldoende voorbeelden om altijd met een leuk resultaat naar huis te gaan.
Maar nóg leuker is het misschien wel om samen aan één of meerdere doeken te werken. Iedereen maakt dan een klein deel van een groter doek. De kleine delen vormen samen een groot ontwerp, dat van tevoren samen met u is vast gesteld. U krijgt het doek dan later thuis/op het bedrijf bezorgd als het is samengevoegd en afgewerkt tot één geheel.Van al dat schilderen krijgt u natuurlijk honger en dorst. Daarom zijn er cowboys en girls om u te voorzien van allerlei heerlijke gerechten die zij uitserveren vanaf de chuckwagon op echt servies en bestek. Kom gerust ook van dichtbij kijken, want alleen de chuckwagon is al een belevenis om te zien. De kok vertelt u er graag over. Allerlei kookgerei staat uitgestald om u een echte country-beleving te geven.U kunt heerlijk genieten, wij verzorgen het uitserveren, de afwas en ruimen op, dus u heeft zelf niks geen gedoe en kunt lekker relaxen.Dit arrangement kan in overleg ook op uw eigen locatie indien u over voldoende ruimte beschikt.
Prijs is inclusief:

 • workshop schilderen: teamschilderij(en) of persoonlijke schilderijen
 • alle materialen voor de workshop
 • ontwerp en begeleiding workshop
 • evenementvergunning
 • drankarrangement (bier/fris/wijn)
 • Menu: stokbrood met kruidenboter, cowboy pruttelsoep, broodje pulled porc, spare ribs, varkensfilet, hele piepkuikens, biefstukjes, zalm, aardappel- en koolsalade, mayonaise en knoflooksaus, voor de liefhebbers maiskolf en gepofte aardappel
 • Dessert warm fruit met Grandmarnier en vanille-ijs
 • 4 statafels en asbakken
 • biertafels en -banken

Optioneel uit te breiden met: een heel speenvarken, live-muziek, tenten en verlichting.
We kunnen dit uitje ook verzorgen vanaf uw eigen locatie indien u voldoende ruimte heeft. Maar wij hebben eventueel ook andere locatiemogelijkheden voor dit arrangement.
Vraag gerust naar de mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk!

Duur: circa 4 uur

Solex & Cowboy Cooking

http://www.buitenhuisgroepsuitjes.nl/index.php/reservering
Een unieke beleving voor groepen van 50 – 100 personen

Basisprijs per persoon € 85,00
Op zoek naar een origineel uitje inclusief eten en drinken? Dat is dit vast iets voor u!U start vanaf recreatiegebied Bussloo met een prachtige Solextocht over rustige weggetjes tussen de weilanden door, bekeken door de koeien en schapen in de wei.
Ervaar het lekker onthaasten en uitwaaien op deze originele snorbrommertjes uit de jaren ’60. Een helm hoeft niet, maar een geldig rijbewijs is wel verplicht.
Solex rijden is geschikt voor jong en oud en zeer populair als groepsuitje!Na de Solextocht staat de Chuckwagon al helemaal opengeklapt, met alle kookgerei uitgestald en is alles voorbereid om u een echte country beleving te geven.
De koks grillen met kwaliteitsvlees en de cowboys en girls serveren het uit met echt servies en bestek. Maar alles van dichtbij bekijken en ophalen mag natuurlijk ook.
Geniet van deze heerlijke cowboy cooking bbq. Wij serveren uit, wassen af, ruimen af, dus u heeft zelf niks geen gedoe.Prijs is inclusief:

Solextocht van 1,5 – 2 uur

 • instructie en standby-services
 • routebeschrijving
 • WA-verzekering
 • brandstof
 • evenementenvergunning
 • drankarrangement (bier/fris/wijn)
 • Menu: stokbrood met kruidenboter, cowboy pruttelsoep, broodje pulled porc, spare ribs, varkensfilet, hele piepkuikens, biefstukjes, zalm, aardappel- en koolsalade, mayonaise en knoflooksaus, voor de liefhebbers maiskolf en gepofte aardappel
 • Dessert warm fruit met Grandmarnier en vanille-ijs
 • 4 statafels en asbakken

Optioneel uit te breiden met: een heel speenvarken, biertafels en -banken, live-muziek, tenten en verlichting.
We kunnen dit uitje ook verzorgen vanaf uw eigen lokatie indien u voldoende ruimte heeft. We hebben ook andere lokaties waar we dit arrangement kunnen aanbieden.
Vraag naar de mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk!

Voor groepen van minimaal 50 tot maximaal 100 personen.

Terug

RIBHOUSE TEXAS VOORST – RIJKSSTRAATWEG 38 – 7383 AS VOORST

0575 - 501 446
ribhouse