Over Ribhouse
Agenda
Duo Bamboozy 11 juli, 8 augustus, 17 oktober (alle datums onder voorbehoud)

Onze eigen huisduo Bamboozy! Ze spelen al jaren samen, met veel liefde voor de muziek. De zangeres Yvonne en zanger Charlie begeleiden zichzelf op gitaar. Dit akoestische duo met een breed repertoire van American folk, pop en country zingt ook spaanstalige nummers, prachtige ballads en sfeervolle luisterliedjes.  

BEKIJK
Ribhouse Magic Binnenkort nieuwe datums (alle datums onder voorbehoud)

Mitch Durbank goochelt al jaren op het hoogste niveau en is sinds kort ook bij ons op de Woudenbergse prairie te bewonderen. Reserveer op tijd want de tafels verdwijnen waar u bij staat.

BEKIJK
Trio Tres Hombres 28 februari, 1 maart, 6 maart, 7 maart (tijdens Mexicaanse weken)

Deze drie mexicaanse muzikanten komen voor u de meest geweldige songs spelen. Zorg dat u ze niet mist en kom tijdens de mexicaanse weken langs!

BEKIJK
Leon van der Meer 1 februari, 11 april, 16 mei, 20 juni (alle datums onder voorbehoud)

Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van o.a. John Denver, James Taylor, en Simon and Garfunkel. Live country en western muziek die u niet mag missen!

BEKIJK
Halloween 27 oktober t/m 1 november

Ontdek het country & western restaurant van 29 oktober t/m 3 november op een geheel nieuwe manier! Tijdens deze periode staat het hele restaurant in het teken van Halloween. Spooky muziek, bloeddorstige bediening en de griezeligste gerechten. Reserveer op tijd als je durft...

BEKIJK
Kerst vanaf 2 december

Vanaf 2 december is Ribhouse Texas weer volledig omgetoverd tot een Winter Wonderland. Rondvliegende kerstmannen, gezellige muziek en sfeervolle lichtjes. Dat maakt kerst bij Ribhouse Texas compleet!

BEKIJK
Mexicaanse weken 24 februari t/m 8 maart

Laat u verleiden door de Mexicaanse muziek, de charmante señores en oogverblindende señorita's. ¡Reserveer op tijd! Arriba Arriba!

BEKIJK
Gesloten 26 oktober, 2 november

26 oktober (ivm opbouwen Halloween) 2 november (ivm afbreken Halloween)

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse