Over Ribhouse

Agenda
Duo Bamboozy Binnenkort nieuwe datums

Onze eigen huisduo Bamboozy! Ze spelen al jaren samen, met veel liefde voor de muziek. De zangeres Yvonne en zanger Charlie begeleiden zichzelf op gitaar. Dit akoestische duo met een breed repertoire van American folk, pop en country zingt ook spaanstalige nummers, prachtige ballads en sfeervolle luisterliedjes.  

BEKIJK
Ribhouse Magic 30 april, 25 juni, 3 september, 15 oktober, 3 december

Mitch Durbank goochelt al jaren op het hoogste niveau en is sinds kort ook bij ons op de Woudenbergse prairie te bewonderen. Reserveer op tijd want de tafels verdwijnen waar u bij staat.

BEKIJK
Trio Tres Hombres Binnenkort nieuwe datums

Deze drie mexicaanse muzikanten komen voor u de meest geweldige songs spelen. Zorg dat u ze niet mist en kom tijdens de mexicaanse weken langs!

BEKIJK
Leon van der Meer Binnenkort nieuwe datums

Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van o.a. John Denver, James Taylor, en Simon and Garfunkel. Live country en western muziek die u niet mag missen!

BEKIJK
Kerst vanaf 28 november

Vanaf 28 november is Ribhouse Texas weer volledig omgetoverd tot een Winter Wonderland. Rondvliegende kerstmannen, gezellige muziek en sfeervolle lichtjes. Dat maakt kerst bij Ribhouse Texas compleet!

BEKIJK
Mexicaanse weken Binnenkort nieuwe datums

Laat u verleiden door de Mexicaanse muziek, de charmante señores en oogverblindende señorita's. ¡Reserveer op tijd! Arriba Arriba!

BEKIJK
Gesloten 24 december, 30 december t/m 3 januari

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse