Over Ribhouse
Agenda
Ribhouse Magic 25 november, 9 december

Mitch Durbank goochelt al jaren op het hoogste niveau en is sinds kort ook bij ons op de Woudenbergse prairie te bewonderen. Reserveer op tijd want de tafels verdwijnen waar u bij staat.

BEKIJK
Trio Tres Hombres Binnenkort nieuwe data's

Deze drie mexicaanse muzikanten komen voor u de meest geweldige songs spelen. Zorg dat u ze niet mist en kom tijdens de mexicaanse weken langs!

BEKIJK
Leon van der Meer 8 december

Gewapend met zijn country gitaar is Leon de vertolker van o.a. John Denver, James Taylor, en Simon and Garfunkel. Live country en western muziek die u niet mag missen!

BEKIJK
Halloween 25 oktober t/m 31 oktober

Ontdek het country & western restaurant van 25 oktober t/m 31 oktober op een geheel nieuwe manier! Tijdens deze periode staat het hele restaurant in het teken van Halloween. Spooky muziek, bloeddorstige bediening en de griezeligste gerechten. Reserveer op tijd als je durft...

BEKIJK
Kerst vanaf 4 december

Vanaf 4 december is Ribhouse Texas weer volledig omgetoverd tot een Winter Wonderland. Rondvliegende kerstmannen, gezellige muziek en sfeervolle lichtjes. Dat maakt kerst bij Ribhouse Texas compleet!

BEKIJK
Mexicaanse weken Binnenkort nieuwe data's

Laat u verleiden door de Mexicaanse muziek, de charmante señores en oogverblindende señorita's. ¡Reserveer op tijd! Arriba Arriba!

BEKIJK
Gesloten 24 oktober, 1 november, 24 december, 30 december t/m 3 januari 2019

24 december (kerstavond) 29 december t/m 3 januari 2019

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse