Over Ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

 

VOORGERECHTEN
DEETS & BEETS 9.25

Rode bietencarpaccio met dadels, balsamico, pijnboompitjes, parmezaan en rucola

MACHO NACHO 9.50

Tortillachips met rundergehakt, jalapenos, gegratineerd met cheddar kaas

PULL 'M ALL 9.50

3 kleine broodjes met pulled pork, pulled chicken en pulled lamb

TRIPLE FISH 9.75

Vistrio met gerookte zalm, garnalencocktail en gemarineerde gamba in knoflook

GOAT CHEESE 9.25

Gefrituurd geitenkaasje met sesam, komkommer, munt en walnoten

SOUPEN
CHILISOUP 6.25

De beroemde pittige bonensoep

DUTCH FENNEL SOUP 5.75

Romige venkelsoep met Hollandse garnalen

HOOFDGERECHTEN
BEEF WELLINGTON 17.25

Vegetarische biefstuk in bladerdeeg met gebakken paddenstoelen

SWEET CROCODILE 23.75

Krokodiltournedos (180 gram) met paprikasaus en zoete aardappelfriet

GIANT MISTER T 39.50

T- bone van ongeveer 900 gram

FRIED SOLE 19.75

3 gebakken sliptongen met remouladesaus en aardappelkroketjes

PANCETTA MONKFISH 19.75

Zeeduivelfilet omgewikkeld met pancetta en topinamboerpuree

NAGERECHTEN
BROWNIE 43 7.25

Brownie met likeur 43 mousse en cassis sorbetijs

NY CHEESECAKE 7.50

Cheesecake met frambozen en vanilleroomijs

DOUBLE TROUBLE 6.75

Witte en pure chocolademousse met Oreocrumble

CARAMEL FUDGE SHAKE 6.25

Shake met caramel fudge

BEN & JERRY’S 7.50

3 verschillende smaken Amerikaans ijs

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse