Over Ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

VOORGERECHTEN
VITELLO TONNATO 10.75

Dun gesneden kalfsvlees met gefrituurde kappertjes, rode ui, rucola en tonijnmayonaise

MACHO NACHO 8.75

Tortillachips met rundergehakt, jalapenos, gegratineerd met cheddar kaas

SPICY SALMON SALAD 8.75

Salade met gerookte zalm, olijven, tomaat, rode ui, komkommer en pittige kruiden

CHICKEN EN SHRIMP 7.75

Kip-garnaal-maiskoekjes met chilisausdip

GOAT CHEESE 9.25

Salade met warme geitenkaas, pijnboompitten, spekjes en tomaat

SOUPEN
CHILISOUP 5.50

De beroemde pittige bonensoep

LEEK SOUP WITH BACON 5.25

Preisoep met katenspek

HOOFDGERECHTEN
OLD CHEESE FONDUE 16.50

Vegetarische oude kaas fondue met groenten en stokbrood

FLANK STEAK 22.50

Gemarineerde runderbavette met aardappelkroketjes en gestoofde sugar snaps

GIANT MISTER T 39.50

T- bone van 900 gram

RAINBOW TROUT 18.50

Hele regenboogforel gevuld met fijn gesneden groenten

SALMON EN GREENS 19.75

Rollade van zalm en kabeljauw met ratatouille

NAGERECHTEN
CHOCOLATE TOWER 7.25

Chocoladefondue met vers fruit, witte en pure chocolademousse

LICOR 43 CUPCAKES 6.75

Cupcakes en een shotje likeur 43

NY CHEESECAKE 6.75

Amerikaanse Cheesecake met frambozen en vanilleijs

FOREST FRUIT PARFAIT 6.25

Bosvruchtenparfait met zwarte bessencoulis

BEN & JERRY’S 7.00

3 verschillende smaken Amerikaans ijs

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse