Over Ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

VOORGERECHTEN
SMOKED VENISON 9.25

Dun gesneden gerookte hertenham met vijgen, walnoten en appelstroopdressing

MACHO NACHO 8.75

Tortillachips met rundergehakt, jalapenos, gegratineerd met cheddar kaas

SALMON RILLETTES 8.75

Rillettes van gerookte zalm met toast, dille en gemengde salade

MUSHROOM SALAD 8.50

Salade met paddenstoelen, artisjok, walnoten, hazelnoten, pijnboompitten en yoghurt-honingdressing

ORIENTAL PULLED BEEF 9.25

Oosterse pulled beef op flatbread met chimichurri

SOUPEN
CHILISOUP 5.50

De beroemde pittige bonensoep

SPANISH PUMPKIN 5.25

Pompoensoep met chorizo

HOOFDGERECHTEN
VEGETARIAN CHILI 16.50

Vegetarische chili con carne met gehakt, kidneybonen en groenten in een paprika

WILD STEW 17.50

Stoofpot van wild met een stoofpeertje en spruiten met uitgebakken spekjes

GIANT MISTER T 39.50

T- bone van 900 gram

SALMON BURGER 17.75

Zalmburger op een broodje met little gem, groentespaghetti en citroenmayonaise

RED MULLET EN PAPILLOTTE 17.25

Rode mul filets gestoomd met groenten, witte wijn en citroen

NAGERECHTEN
MARSHMALLOW PIE 6.75

Huisgemaakte marshmallow taart met kersenjam en bosvruchtenyoghurtijs

TWIX CHEESECAKE 6.75

Cheesecake met caramel, chocolade en vanilleijs

WHITE CHOCOLATE AND RHUBARB 6.50

Witte chocolade panna cotta met rabarbercompote en bloedsinaasappelijs

BAILEYS MOUSSE 6.50

Luchtige Baileys mousse met stukjes stroopwafel en passievrucht sorbetijs

BEN & JERRY’S 7.00

3 verschillende smaken Amerikaans ijs

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse