Over Ribhouse
Specials

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.

So try and eat the Bull!

VOORGERECHTEN
CRANBERRY DUCK 9.75

Gebakken eendenborst op salade met witlof, bacon en cranberrysaus

MACHO NACHO 8.75

Tortillachips met rundergehakt, jalapenos, gegratineerd met cheddar kaas

CRAYFISH SALMON 9.25

Zalmbonbon gevuld met gemarineerde rivierkreeft en mierikswortelsaus

HAM & CHEESE 7.75

Spaakhammetje met kaassaus

CAPRESE SALAD 8.75

Salade met tomaat, mozzarella, pesto, olijf en balsamico

SOUPEN
CHILISOUP 5.50

De beroemde pittige bonensoep

SPICY CAULIFLOWER SOUP 5.25

Thaise bloemkoolsoep

HOOFDGERECHTEN
STUFFED BELL PEPPER 16.50

Paprika gevuld met vegetarisch gehakt en groenten, gegratineerd met cheddar kaas

BEER CHICKEN 18.25

Gemarineerde hele maiskip gestoomd met bier

GIANT MISTER T 39.50

T- bone van ongeveer 900 gram

CRUNCHY HADDOCK 18.50

Gebakken schelvisfilet met een korst van peterselie, koriander en limoen met knolselderijpuree

ITALIAN SALMON 19.75

Gegrilde zalmnoot met risotto en salsa van rode ui, komkommer, en rode peper

NAGERECHTEN
CARAMELIZED BROWNIE 6.75

Brownie met creme brûlée en vanille ijs

SWEET CARROT CAKE 6.75

Zoete worteltaart met walnoten, banaan en mascarpone met pistacheijs

LADY FINGER DELIGHT 6.50

Tiramisu met lange vingers, chocolade en kaneelijs

COFFEE SHAKE 5.75

Milkshake met koffie

BEN & JERRY’S 7.00

3 verschillende smaken Amerikaans ijs

RIBHOUSE TEXAS WOUDENBERG – STATIONSWEG WEST 33-35 – 3931 EK WOUDENBERG

033 - 286 1281
ribhouse