Over ribhouse
Agenda
Duo Bamboozy

Wij zijn trots op onze eigen huisduo Bamboozy! Ze spelen al vele jaren samen, met veel liefde voor de muziek. De zangeres Yvonne en zanger Charlie begeleiden zichzelf op gitaar. Dit akoestische duo met een breed repertoire van American folk, pop en country, zingt ook Spaanstalige nummers, prachtige ballads en sfeervolle luisterliedjes. Naast...

BEKIJK
Valentijnsdag 14 februari

Verras uw lover met een romantisch avondje bij Ribhouse Texas. - A special "lovers dessert" - Heerlijke cocktails

BEKIJK
4th of July “All American Weekend”

Bezoek ons bruisend feestweekend met veel entertainment & live muziek .‘Specials‘ op onze menukaart , passend decor en Amerikaanse beroemdheden die voor U klaar staan.

BEKIJK
Patrick, de Ballonkunstenaar

Deze man maakt van een ballon een papegaai!

BEKIJK
Mitch Durbank, Onze tafel goochelaar

Onbegrijpelijk wat deze man kan! Goochelen op het hoogste niveau. Pas op voor uw spullen voor u het weet bent u uw horloge kwijt!

BEKIJK
Halloween 19 oktober t/m 30 oktober

Ontdek het country & western restaurant op een geheel nieuwe manier! Tijdens deze periode staat het hele restaurant in het teken van Halloween. Spooky muziek, bloeddorstige bediening en de griezeligste gerechten. Reserveer op tijd als je durft...

BEKIJK
Cowboy X-mas 7 december t/m 8 januari

U bent van harte welkom in SANTA’S WINTER WONDERLAND. Onze cowboy’s & cowgirls staan kerstavond en de kerstdagen voor u klaar. Viert u kerst met ons? Reserveer dan op tijd. Kerstvakantie woensdag t/m zondag open, oud en nieuw (31 en 1) zijn wij gesloten. WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS!

BEKIJK

RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE

0592 - 541 360
ribhouse