

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Tompouce gevuld met geitenkaascreme, gedroogde ham en balsamico
Salade met gerookte ribeye en gorgonzola dressing
Trio van gerookte zalm (mousse,tartaar,rolletje met roomkaas)
Taco’s gevuld met pulled beef en een avocado dip
Carpaccio van runderpastrami met mosterd dressing
Broccolisoep met kaas tortellini
Knoflooksoep met chorizo
Heilbotfilet met kruidenpesto en broccoli-zalm quiche
Piri Piri kipspies met een gepofte aardappel met tzaziki en lenteui.
Gegrilde varkensoesters met spaghetti en gorgonzolasaus
Dry aged entrecote met mosterdsaus en knoflook-peterselieaardappeltjes
Mexicaans gehakttaartje met kaas en nachos gegratineerd geseveerd met rijst
Jalapenopepers gevuld met roomkaas.
Witte chocolade bros cheesecake met vanille ijs
Red velvet cake met witte chocolade ijs
Licor 43 tiramisu
Mango yoghurt taart met frambozen ijs
Bananen muffin met toffeesaus en hazelnoten-mokka ijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE
