

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Pasteitje gevuld met zalmragout
Salade met appel, geitenkaas en honing
Wildpaté met toost en cranberry compote
Salade met hertenham, noten en balsamico
Garnalenspies met chili/knoflookdip
Kaassoep met bloemkool en spekjes
Mosterdsoep met beenham en prei
Wildstoofpot met spruitjesstamppot
Kabeljauw met roerbak spinazie, garnalensaus en aardappelgratin
Hertenbiefstuk met kastanje champignons en pastinaakpuree
Kippendij met brie, notenpesto en ovenaardappelen
Teriyaki varkenshaasspies met gebakken rijst
Jalapenopepers gevuld met roomkaas.
Appelkaneel cake met vanille ijs
Tiramisu met hazelnoten-mokka ijs
Bitterkoekjes bavarois met boerenjongensijs
Kersen cheesecake met witte chocolade-ijs
Chocolade brownie met cassisijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE
