

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Salade met roquefort en een sinaasappel vinaigrette
Runder carpaccio met ruccola, parmezaanse kaas en pesto (truffelmayo 13 euro)
Proeverij van oa ribeye, parmaham, pastrami, chorizo kroketjes, olijven, roquefort en broodjes
(13,50 pp/va 2 pers)
Carpaccio van gerookte zalm
Salade met gerookte zalm
Bospaddenstoelen soep
Stevige bonen soep
First class giant ribeye 600gram
Duo van gebakken kabeljauw en zeewolffilet met gerookte zalm risotto
Lams stoofpotje met rijst
Chili knoflook garnalen en entrecote met oven aardappels
Pittig gekruide kippendijfilet spies en gepofte aardappel met broccolicreme en brie
Jalapenopepers gevuld met roomkaas
Witte chocolade kersen cheesecake met vanille ijs
Koffie caramel cupcake met walnotenijs
Donut met pistachecreme en bosvruchten yoghurtijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE
