Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Quesadilla met kip.
Tompouce met zalm
Runder carpaccio met pesto, rucola en parmezaanse kaas
Salade met gerookte ribeye rolletjes, peer en een gorgonzola saus
Salade met gerookte zalm
Goulash soep
Stevige bonen soep
First class giant ribeye 600gram
Kabeljauw met witte wijn saus en een spinazie stamppotje
Lams stoofpotje met rijst
Runder stoofpotje met bokbier en andijvie stamppotje
Varkenshaas gevuld met knoflookchampignons, omwikkeld met spek en gegratineerd met brie
Jalapenopepers gevuld met roomkaas.
Appel kruimel cheesecake met karamel saus en vanille ijs
Truffeltaartje, bokkenpoot tiramisu en pecan brownie
Stoofpeertjes bavarois met boeren jongens ijs en kaneelijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE