Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Bruchetta met brie en gebakken knoflookchampignons met rucola pesto
Runder carpaccio met ruccola, parmezaanse kaas en pesto (truffelmayo 13 euro)
Salade met gerookte eendenborstfilet, appel en balsamico
Vis proeverij van forel, zalm en een garnalen kroket
Salade met gerookte zalm
Spinazie soep met geitenkaas
Stevige bonen soep
First class giant ribeye 600gram
Gebakken doradefilet met citroendillesaus en pastinaakpuree
Lams stoofpotje met rijst
Hertenbiefstuk met gebakken paddenstoelen en knolselderij gratin
Varkenshaasspies met champignon-kaassaus en frietjes
Jalapenopepers gevuld met roomkaas.
Browniekoekjes met bananenijs en chocoladesaus
Appelkaneelcake met vanille ijs
Biscoff cheesecake met hazelnoot mokka ijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE