

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Wrap gevuld met zalm roomkaas
Trio van bruschetta, gedroogde ham/tomaat/zalm
Salade met dry-aged carpaccio truffeldressing en oude kaas mousse
Frisse Salade met feta en gerookte kip
Piri piri kipkluifjes met chili knoflook dip
Rode paprika soep met pesto
Broccoli soep met feta
Tacos gevuld met lamsvlees en cous cous salade
Pepersteak met knoflook champignons gepofte roseval met tzaziki
Dorade filet met broccoli geitenkaas risotto
Kipspiesjes met roquefort dipsaus en knoflook ovenaardappelen
Varkenshaas medaillons met feta saus en tomatenmuffin
Jalapenopepers gevuld met roomkaas.
Witte chocolade frambozen muffin met cassis ijs
Chocolade truffeltaart met bananen ijs
Passievruchten moussetaart met citroen ijs
Limoen cheesecake met limoncello saus
Malteser cake met vanille ijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE
