

Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Salade met torpedo garnalen en knoflook chilisaus
Runder carpaccio met ruccola, parmezaanse kaas en pesto (truffelmayo 13,50 euro)
Teryaki style Carpaccio van rosbief
Gerookte zalm met kruiden roomkaas en groene asperges
Salade met gerookte zalm
Knoflooksoep met lente ui
Stevige bonen soep
First class giant ribeye 600gram
Tongscharfilet met aardappelkroketjes en een romige peterseliesaus
Lams stoofpotje met rijst
Kalfszadel met kruiden roomkaas en gebakken champignons
Lamsgehaktballetjes in tomatensaus met feta en een parelcouscous salade
Jalapenopepers gevuld met roomkaas
Tiramisu van roze koeken en witte chocolade met frambozenijs
Amandelcake met citroenmousse en cassisijs
Yoghurttaart met rode bessen en vanille ijs
Halve liter B&J ijs in verschillende smaken te krijgen.
RIBHOUSE TEXAS ZEEGSE – HOOFDWEG 42 – 9483 PC ZEEGSE
