Op onze bizon (de kaart naast onze vaste menukaart) vindt u gerechten met invloeden uit de hele wereld. Deze bizon wisselt om de 3 maanden om onze koks creatief en scherp te houden.
So try and eat the Bull!
Rundercarpaccio met Old Amsterdam kaas, smoked aioli, kruiden-roomkas, geroosterde pitjes, zongedroogde tomaat en mesclum sla
Warme tortillachips met gekruid gehakt, cheddar, guacamole, zure room, refried beans, tomaat en koriander
Kleine portie tortillachips bedekt met gehakt en cheddarkaas. met salsa en zure room
Gebakken maistortilla’s met pittig gestoofd rundvlees, kaas, limoen, ui en koriander
Tompouce van bladerdeeg met huisgerookte kipfilet, gepofte rode paprika, guasacaca, tahooncress en zoetzure wortel
Geroosterde zoete aardappelsoep met chipotle en sinaasappel
Jalapeno-cheeseburger tussen een bbq briochebun met ijsbergsla, tomaat, augurk, rode uien relish, Texas burgersaus en dikke frieten
Malse steak met een rijke smaak uit het staartstuk van het rund, met chimichurri, gegrilde groenten en een jacked potato gevuld met baked beans and cheese
Gegrilde zwaardvis met parelcouscous op Mexicaanse wijze, Mango-salsa en charred tomato sauce.
Homemade lemoncake met witte chocoladecreme, lemoncurd en rood fruit in een glaasje
Mango-kokos panna cotta met bourbon vanille-ijs en nougatine
Speculoos-karamel cheesecake met notenijs
RIBHOUSE TEXAS EPE – TONGERENSEWEG 125 – 8162 PL EPE